Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Αποφράξεις Υμηττός, Αποφράξεις Αποχετεύσεων Υμηττό


Αποφράξεις Υμηττό 24h με εμπειρία 40 ετών στις Υπηρεσίες απόφραξης αποχέτευσης Υμηττό από τον όμιλο εταιρειών ΣΤΕΡΓΙΟΣ SERVICES. Εκτός από το Υμηττό υποστηρίζουμε τους δήμους όλης της Αθήνας με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, πιστοποίηση ISO, και γραπτή εγγύηση αποτελέσματος.



ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ


Οι αποφράξεις που έχουμε στο ενεργητικό μας και έχουν αφήσει ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα αλλά και έχουν εξοικονομήσει χρόνο στους πελάτες μας.

Γιατί επιλέγετε στις Αποφράξεις Υμηττό 24h Αποφρακτικές εταιρείες με εμπειρία 40 ετών


Διότι οι τιμές αποφράξεων στον Υμηττό κυμαίνονται από 15€ έως 40€ οικονομικά για απλές αποφρακτικές εργασίες από τις εταιρείες ΣΤΕΡΓΙΟΣ. Ακόμη, επαγγελματίες τεχνικοί είναι δίπλα σας 24h το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο.

Εξάλλου η 100% εγγύηση αποτελεσματικότητας που προσφέρουμε είναι μοναδική.

Δείτε και τα επόμενα:

Αποφράξεις Υμηττό, Αποφρακτικές εταιρείες με εμπειρία 40 ετών

Για τις αποφράξεις Υμηττό διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα για κάθε σας ανάγκη. Όσο δύσκολο και αν φαντάζει το πρόβλημά σας, εμείς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα με εμπειρία 40 ετών.

Αντίθετα με ό,τι συνέβη με άλλες εταιρείες στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης ο όμιλος ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ διαρκώς επεκτείνεται. Έτσι σήμερα σας παρουσιάζουμε μία σειρά αποφρακτικές εταιρείες με υψηλή ειδίκευση στις υπηρεσίες αποχέτευσης.

Αποφράξεις Υμηττό, ΝΗΡΕΑΣ 24h δίπλα σας


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ


Η οικονομία που κάνουν οι πελάτες, οι οποίοι έχουν συμβόλαια υποστήριξης (συμβόλαια με το μήνα) σε μας, μεγιστοποιείται για μία σειρά παράγοντες, όπως:
  1. Πιστοποίηση ISO.
  2. Τεχνολογία αιχμής.
  3. Διαρκής μετεκπαίδευση προσωπικού.
  4. Ευγενικό προσωπικό.
  5. Άριστο τηλεφωνικό κέντρο.
  6. Επιστημονικό προσωπικό επιπέδου ΑΕΙ με γεωπόνους, επιστήμονες Πληροφορικής και Digital Marketing Experts.
  7. Τεράστια εμπειρία 40 ετών.

Φυσικά, στις αποφράξεις στον Υμηττό είμαστε δίπλα σας 24h σε όλες τις μέρες του χρόνου χωρίς διακοπές Κυριακών και αργιών.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ, Τιμές ΝΩΕ στο 2105444444


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ


Στην εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΝΩΕ SERVICES διαθέτουμε υπερσύγχρονα οχήματα με εξοπλισμό και τεχνολογία αιχμής.

Για αυτό και όχι μόνο υπερτερούμε στις αποφράξεις και στις αντλήσεις λυμάτων.

Γιατί Αποφράξεις Υμηττό με Υδροβολή από τη ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ;


Εδώ στον όμιλο ΣΤΕΡΓΙΟΣ SEVICES προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες αποχέτευσης εξασφαλίζοντας ότι έχουμε μια λύση για κάθε σας πρόβλημα. Καλύπτουμε μία σειρά υπηρεσίες με τη ναυαρχίδα του ομίλου μας ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ, η οποία πρωτοπορεί στις αποφράξεις με υδροβολή.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ


Καθαρισμός αποχετεύσεων με υδροβολή στον Υμηττό


Με την υδροβολή στον Υμηττό αλλά και σε όλο το λεκανοπέδιο επιτυγχάνεται ταχύτατη αντιμετώπιση κάθε φραξίματος. Το ξεβούλωμα θα είναι γεγονός σε ελάχιστο χρόνο χωρίς να προκληθούν φθορές στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Πού πραγματοποιούνται οι αποφράξεις στον Υμηττό και γενικότερα;


Από τα συνεργεία μας πραγματοποιούνται καθημερινά αποφράξεις στον Υμηττό και σε όλη την Αθήνα σε:
  • πολυκατοικίες,
  • μονοκατοικίες,
  • εστιατόρια,
  • καφετέριες,
  • φούρνους,
  • σχολεία.

Πώς γίνεται κάθε απόφραξη στον Υμηττό από μας;


Κάθε απόφραξη στον Υμηττό γίνεται έτσι, ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο, αφού το πλησιέστερο συνεργείο θα είναι δίπλα σας σε χρόνο dt.

Ο Υμηττός είναι βουνό της Αττικής. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του λεκανοπεδίου της Αθήνας. Υψώνεται μεταξύ του λεκανοπεδίου Αττικής και των Μεσογείων με κατεύθυνση από Β. προς Ν. από τη δίοδο του Αγίου Ιωάννου του Κυνηγού καταλήγοντας πάνω από τη Βούλα και τη Βάρη. Με μήκος 23 χιλιόμετρα και με το πλάτος του να ποικίλλει από 4 έως 6 χιλιόμετρα καλύπτει έκταση 80.000 στρεμμάτων. Έχει υποστεί καταστροφικές πυρκαγιές αλλά συνεχίζει να διαθέτει εκτάσεις πρασίνου από τις συνεχείς δενδροφυτεύσεις . Από γεωλογική άποψη ο Υμηττός ανήκει στην αττικοκυκλαδική ζώνη. Τα πετρώματά του περιέχουν ασβεστόλιθους, σχιστόλιθους και μεγάλες μάζες μαρμάρου και μαρμαρυγιακών σχιστολίθων.

Γενικές πληροφορίες

Περίπου στο μέσον χωρίζεται σε δύο τμήματα, το βόρειο με την ψηλότερη κορφή του που οι αρχαίοι Αθηναίοι τον ονόμαζαν Μέγα Υμηττό και το νοτιότερο Ελάττονα ή Άνυδρο Υμηττό (σήμερα Μαυροβούνι και Κόντρα). Η υψηλότερη κορυφή του λέγεται Εύζωνας με υψόμετρο 1026 μέτρα. Το Κορακοβούνι είναι ένα από τα πιο μεγάλα συνβουνά του Υμηττού. Προκυμαίνεται απο 3300 τ.μ κι η κορυφή του αγγίζει τα 728 μέτρα πάνω από την στάθμη της Θάλασσας, βρίσκεται δε κοντά στην περιοχή της Πεντέλης. Ακολουθούν οι κορυφές του Προφήτη Ηλία με 659 μέτρα το Μαυροβούνι με 770 μέτρα και το Στρώμα με 735 μέτρα.

Το βουνό είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ιστορία της αρχαίας Αθήνας. Σύμφωνα με τα ευρήματα και τις ιστορικές πηγές, στην περιοχή του όρους είχαν ιδρυθεί κατά την αρχαιότητα ιερά. Στη δυτική πλευρά του όρους υπήρχαν λατομεία εξόρυξης μαρμάρου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή μνημείων στους Ελληνιστικούς και ρωμαϊκούς χρόνους. Ο Υμηττός παρ’ όλες τις καταπατήσεις των εδαφών του, την άναρχη δόμηση των ριζών του και των καταστροφικών συνεπειών των πυρκαγιών, διαθέτει – ακόμη – πλούσια βλάστηση. Διακρίνεται για τη μεγάλη ποικιλία χλωρίδας και Πανίδας που το καθιστούν ένα σημαντικό βιότοπο της Αττικής. Τα τελευταία χρόνια νομοθετήθηκαν ειδικά μέτρα για την προστασία του. Αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς των κατοίκων της πρωτεύουσας που θέλουν να έρθουν κοντά στη φύση. Προσφέρεται για περιπάτους, ενώ ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος φτάνει ως την κορυφή του βουνού. Τα τελευταία χρόνια έχουν καθαριστεί και σηματοδοτηθεί διάφορα μονοπάτια, όπως τα μονοπάτια 2 και 3: η διαδρομή 2 (1,9 χλμ, κυκλική διαδρομή γύρω από τον λόφο Κορακοβούνι) και η διαδρομή 3 (2,5 χλμ, κυκλική διαδρομή με αφετηρία και τερματισμό το Κοιμητήριο Παπάγου)


Πηγή: Μετεωρολογικός Σταθμός Υμηττού

Υμηττός (θέα από δυτικά)

Μνημεία του Υμηττού

Μονή Αστερίου
Ο ναός Προφήτη Ηλία στο Κορωπί.
Άποψη του όρους Υμηττού από την Ακρόπολη

Εκτός από τις ομορφιές της φύσης, στον Υμηττό υπάρχουν και αρχαιολογικά ευρήματα αλλά και σπουδαία βυζαντινά μοναστήρια. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν:

Αξιόλογα φυσικά μνημεία του Υμηττού είναι τα σπήλαια που σχηματίζονται στις πλαγιές του. Σημαντικότερο και μεγαλύτερο είναι το σπήλαιο Κουτούκι, που βρίσκεται στις ανατολικές πλαγιές του βουνού, πάνω από την Παιανία. Άλλο μικρότερο σπήλαιο του Υμηττού είναι το σπήλαιο Λιοντάρι που βρίσκεται στα βόρεια του βουνού, δυτικά των Γλυκών Νερών και η ονομασία του συνδέεται με την τοπική παράδοση για το λιοντάρι του Υμηττού που ζούσε στο βουνό κατά το παρελθόν και τρομοκρατούσε τους κατοίκους της γύρω περιοχής.

Λαογραφία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κοινώς ο Υμηττός ονομάζεται «Τρελλός» (ή Τρελοβούνι), όνομα που πιθανόν προέρχεται από τη γαλλική προσφώνηση très long (πολύ μακρύς) ξένων επισκεπτών. Εξ αυτού παλαιότερα τους Αθηναίους τους αποκαλούσαν τελείως παλαβούς «αφού ο Ήλιος έβγαινε απ΄ τον Τρελλό και έδυε στο Δαφνί». Επίσης ελαφρά τραγούδια είχαν θέμα τους τον Υμηττό, όπως το «Εκεί ψηλά στον Υμηττό υπάρχει κάποιο μυστικό...» κλπ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου